top of page
WHY CONNECT OFFICE5.jpg
WHY CONNECT OFFICE6.jpg

WHY CONNECT OFFICE ROTTERDAM

Opdrachtgever: WHY Connect
Opdracht: Office design, productie, buying, installatie & styling
Jaar: 2021
Oppervlakte: 120 m2
Locatie:
Rotterdam 
Fotografie: Optie A


Dit project kwam via "Met Mijke" binnen bij ons. Samen hebben we het intake gesprek gedaan. Het overnemen van dit project was heel dubbel. Een mooi project, maar tegelijkertijd ook een keerzijde vanwege de situatie waarin Mijke zat.

Het team van WHY Connect had zich al goed voorbereid. De briefing en wensen waren duidelijk. Mix van bureau's en flex werkplekken, welke vooral ook geen standaard kantoor moest worden. Tegelijk moest er ook ruimte zijn, waar er ongestoord overlegd kon worden, een podium en een bar/keuken. Binnen deze praktische wensen, wilden we de huisstijl en het thuis gevoel van WHY Connect zeker meenemen.

De vrolijke kleuren & de quotes waren essentieel on hun branding goed in het design terug te laten komen.

"Speels, luchtig, open, zacht, café, geen standaard office gevoel. Wij willen ons vooral 'blij' en 'thuis' voelen. Aansluitend bij de identiteit van WHY Connect_. Dit was onze briefing vooraf. 
Vervolgens zijn Annemarie, Andre en team er creatief mee aan de slag gegaan. Aan de hand van onze inspi & input, hebben zij alles verder conceptueel helemaal uitgewerkt, zeg maar van A tot (WH)Y ;). In the end alles tot in de puntjes afgesteld en daarmee de finishing touch, waardoor wij dagelijks 'gelukkiger aan het werk' zijn :)"

Greg van Hoorn – eigenaar WHY Connect

WHY CONNECT OFFICE4.jpg
WHY CONNECT OFFICE7.jpg
WHY CONNECT OFFICE2.jpg
WHY CONNECT OFFICE.jpg
WHY CONNECT OFFICE3.jpg
TEMPLATE-GRIJS-VLAK.jpg

MOODBOARD

INSPIRATIE

WHY CONNECT.jpg
WHY CONNECT2.jpg
TEMPLATE-GRIJS-VLAK.jpg

KLEUR EN MATERIAAL

MOODBOARD

bottom of page