top of page
GARCIA TRADESHOW 20163.jpg
GARCIA TRADESHOW 20165.jpg

GARCIA TRADESHOW CIFF SUMMER

Opdrachtgever: Garcia
Opdracht: Stand design, productie, projectbegeleiding, installatie, visual merchandise & fotografie
Jaar: 2016
Oppervlakte: 180 m2
Locatie: Kopenhagen (DK)
Partner: Studio Jet


Een imposante eyecatcher; een roterende hangbaan in een stalen constructie waarin visuals van opgespannen linnen ronddraaiden. Afgewisseld met letterbakken, waarin props waren bevestigd, wat vervolgens is bespannen met bedrukte, transparante stoffen. Het plafond bestond voor een groot deel uit planten, die op z'n kop waren bevestigd en hingen in de ruimte. Een groene oase in een omgeving waar voor het oog veel gebeurt. Uitnodigend en centraal in de stand waren de bar en keuken geplaatst, waar een kok vers eten aan het bereiden was. Op alle fronten een visueel aantrekkelijke stand!

GARCIA TRADESHOW 20166.jpg
GARCIA TRADESHOW 20162.jpg
GARCIA TRADESHOW 2016.jpg
GARCIA TRADESHOW 20164.jpg

Garcia
 
Garcia groeide in ruim 40 jaar uit van kleinschalige denimfabriek in het Italiaanse Urbania tot een moderetailer met internationale bekendheid. Inmiddels is Garcia geheel in Nederlandse handen en biedt het label een volledige kledingcollectie. En met succes, want de retailer heeft wereldwijd ruim 2.000 locaties, 250 medewerkers in dienst en is actief in ruim 20 landen. Garcia is een merk met een hart van denim!
 
Optie A en Garcia vonden elkaar in 2013. Een samenwerking die ooit begon met een briefing van een half A4'tje voor een grote beurs in Berlijn, resulteerde binnen 6 weken in een succesvolle Garcia-stand (die ook nog eens in de prijzen viel). Dat was het begin van een vruchtbare samenwerking en stevige vertrouwensband. Optie A is preferred supplier voor Garcia en verantwoordelijk voor het totaalpakket, van tradeshows tot het hosten van salesevents en inrichten van showrooms en kantoren.

bottom of page