top of page

VILLA GOUDA

Opdracht: Design woonkamer en keuken
Jaar: 2021
Oppervlakte: 70 

Locatie: Gouda
 

Dit jonge gezin ging een mooie stap maken door te verhuizen naar deze prachtige villa. Het was al mooi huis, maar om het echt een eigen thuis te maken, werd Optie A gevraagd om mee te denken over het design van hun woonkamer en keuken. Een open keuken was absoluut een wens, maar niet zomaar te realiseren door een dragende muur die tussen de woonkamer en keuken in stond. Door te denken in mogelijkheden is de open keuken er toch gekomen.

 

Dit huis had echt potentie om er iets heel verrassends van te maken. De kamer en suite die we creëerden en in zijn geheel (tot aan plafond) donkerblauw bedachten, is een echt statement geworden.

 

De (bijna) zwarte kozijnen, kast en keuken gecombineerd met donkerblauw en hout maakten het design tot een gedurfd, krachtig en luxe geheel.

 

Donkerblauwe tegels achter de haard, het Delfst blauwe kleed en bordjes: wat was dit een heerlijke opdracht om onze creativiteit in kwijt te kunnen.

We voelen ons bevoorrecht als we mee mogen denken in het “thuis voelen in huis”.

“Na een uitgebreide intake kwam de presentatie van het ontwerp. Dit was een prachtige render met materialen uitwerking en omvatte al ons wensen en een beetje meer. Tijdens de realisatie was het best spannend om het plafond donkerblauw te schilderen, maar dankzij de mooie beelden hadden we hier het volste vertrouwen in."
Eigenaar Villa Gouda

MOODBOARD

KLEUR EN MATERIAAL

MOODBOARD

INSPIRATIE

360º GRADEN VIEW

SCAN DE QR-CODES

Woonkamer

Keuken

bottom of page