top of page
1.jpg
2.jpg

HOEKWONING VELDHOVEN

Design: woonkamer/ keuken
Jaar: 2020
Oppervlakte: 65m2
 
 

Dit leuke stel hadden allebei een eigen huis maar gingen samenwonen in zijn huis. Omdat het een nieuwe start werd, wilden ze graag ook met een nieuwe inrichting beginnen. Alles mocht anders en vervangen worden. Heerlijk voor ons als designers natuurlijk.

 

Tijdens het intakegesprek konden zij de wensen betreft indeling en kleuren, speciale items goed duidelijk maken. Er waren ideeën, maar dit stel stond zeker open voor onze input.

 

De woonkamer en keuken kregen een volledige make-over: nieuwe meubels & keuken, er werd verbouwd en hierdoor kwam er ruimte voor een haard, muren kregen kleuren, raambekleding & accessoires werden afgestemd en bij gekocht. Wat een leuke opdracht !

 

Zij hebben samen een nieuwe start kunnen maken, in wat nu echt hun thuis is geworden!

"In 2020 wilden we onze plannen, om in de toekomst te gaan samenwonen, meer vorm gaan geven. Dat hoefde geen nieuw huis te zijn, maar het moest wel helemaal van ons worden. Dat betekende eigenlijk dat op de begane grond alles eruit ging (meubels, vloer en keuken) en alles opnieuw erin. 

 

Aangezien we het moeilijk vonden om daar zelf een plan voor te bedenken, hebben we dat uit handen gegeven aan Optie A. De enige wens die we hadden, was een haard en een houten vloer. Daarnaast moest het vooral een warme rustige uitstraling hebben. We hebben wel onze voorkeur aangegeven qua stijl en kleuren dmv een moodboard. Van het eerste ontwerp werden we al erg blij. Totaal anders, maar we voelden gelijk dat het idee klopte. Door middel van een aantal gesprekken en hier en daar wat aanpassingen, zijn we tot een eind ontwerp gekomen. Prachtig weergegeven in een uitgeprint interieurplan. Optie A heeft ook een 3D filmpje gemaakt, waardoor het leek alsof we al in ons ‘nieuwe’ huis stonden.

 

Met dit interieurplan konden we aan de slag. Meubels uitgezocht en met de kleurnummers verf gekocht. De kasten die Optie A had bedacht, hebben we op maat en kleur laten maken. Zo ook de grote eettafel. Het heeft ons erg geholpen om zelf aan de slag te gaan. Toen we begonnen met verven, leken de kleuren te donker, maar Annemarie zei: ”gewoon doorgaan, komt vanzelf goed" en het kwam inderdaad meer dan goed. De finishing touch komt gaandeweg tijdens het wonen. Leuke accessoires en zelfs een mooie houten kast uit een erfenis past prachtig in het moderne interieur. We zijn erg blij met het resultaat en krijgen veel positieve reacties op onze sfeervolle inrichting."
Eigenaren hoekwoning Veldhoven

3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
TEMPLATE-GRIJS-VLAK.jpg
9.jpg

MOODBOARD

INSPIRATIE

11.jpg
TEMPLATE-GRIJS-VLAK.jpg

MOODBOARD

KLEUR EN MATERIAAL

TEMPLATE-GRIJS-VLAK.jpg
13.jpg

MOODBOARD

MEUBELS

7.jpg
TEMPLATE-GRIJS-VLAK.jpg

360º GRADEN VIEW

SCAN DE QR-CODES

Eetkamer

Keuken

Woonkamer

15.jpg
bottom of page