top of page
GARCIA SHOWROOM BCN.jpg
GARCIA SHOWROOM BCN5.jpg

GARCIA SHOWROOM BARCELONA

Opdrachtgever: Garcia
Opdracht: Showroom design, productie, projectbegeleiding, installatie, visual merchandise & fotografie
Jaar: 2015
Locatie: Barcelona
Partner: Studio Jet


Een voormalig kantoorpand, waar de bureaus stonden te verstoffen en je de printers nog kon ruiken; een mooiere uitdaging is er niet. Van niets iets maken. Het werd een totaalmetamorfose, om de nieuwe showroom van Garcia in Barcelona haar eigen sfeer te geven waar zowel medewerkers als gasten zich welkom voelen. In een setting die natuurlijk helemaal aansluit bij de merkbeleving; stoer en eigentijds.

"Samen weet en kan je altijd meer! Tijdens onze samenwerking vulden we elkaar goed aan. Voor de vele opdrachtgevers konden we van concept tot en met visual merchandise realiseren. Van ontwerp tot en met realisatie, dat is het mooiste wat er is. Daar nog een beetje humor bij en je hebt de gouden combi :-) "
Marian van Olst – eigenaar Studio Jet en Sketchupplaza >>

GARCIA SHOWROOM BCN4.jpg
GARCIA SHOWROOM BCN2.jpg
GARCIA SHOWROOM BCN3.jpg
GARCIA SHOWROOM BCN6.jpg

Garcia
 
Garcia groeide in ruim 40 jaar uit van kleinschalige denimfabriek in het Italiaanse Urbania tot een moderetailer met internationale bekendheid. Inmiddels is Garcia geheel in Nederlandse handen en biedt het label een volledige kledingcollectie. En met succes, want de retailer heeft wereldwijd ruim 2.000 locaties, 250 medewerkers in dienst en is actief in ruim 20 landen. Garcia is een merk met een hart van denim!
 
Optie A en Garcia vonden elkaar in 2013. Een samenwerking die ooit begon met een briefing van een half A4'tje voor een grote beurs in Berlijn, resulteerde binnen 6 weken in een succesvolle Garcia-stand (die ook nog eens in de prijzen viel). Dat was het begin van een vruchtbare samenwerking en stevige vertrouwensband. Optie A is preferred supplier voor Garcia en verantwoordelijk voor het totaalpakket, van tradeshows tot het hosten van salesevents en inrichten van showrooms en kantoren.

bottom of page